fredag den 23. august 2013

Geo-tur til Djurs

 Vi havde bestilt et værelse på Fuglsøcentret, da vi så kunne komme tidligt af sted, til vores mål med turen, nemlig at få fundet og logget "Hvid rute" serien på 75 caches. 
Stedet kan anbefales, som springbræt til caching og andre ture på Djurs.
 

 






















På vej der ned, så vi Kalø Slotsruin. Tæt der på er der en skydebane, hvor der ligger en cache. Men vi opgav at finde den, da der var en del brændenælder, som vi ikke var så glade for at skulle ud igennem.

På vejen ud til Slotsruinen, så vi nogle køer, som var meget fristende at gå hen at kæle for køerne, men det blev ved tanken, da jeg ikke var sikker på hvordan de ville reagere.

 
 
Vi så denne gamle bus, på turen. De 18 km blev tilbagelagt på gåben, på 6 timer og 40 min.
Kan afsløre at det kostede os 2 store vabler og tror vi da en overbelastning af en fod. (gør stadig ondt at gå på den, her 3 dage efter)
Det er første gang at vi har fundet så mange caches på en dag.
 
 
 

På turen var der godt gang i høsten, flere steder på ruten. Med udsigt til denne mejetærsker holdt vi en pause og spiste de medbragte pølsehorn og fik lidt væske.


 
 
På den turen så vi et lidt anderledes by navn.
 
Vi fandt også ud af at, når GPS'en mener at vi skal dreje svagt til venstre, er det i virkeligheden et 90 graders sving den mener.
Der er en del skarpe sving og smalle veje, så man skal være opmærksom på, at der pludselige kan dukke en bil op.
 
 
På selve turen Hvid rute er der egentlig ikke så meget at se på, men det er jo selvfølgelig også en udfordring i sig selv, at finde 75 caches på tid. Vi takker Mia og Jesper for det store arbejde, i at lave og vedligeholde denne serie.
 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar