mandag den 20. maj 2013

 
 

 
Jagten på # 500.
 
 
Om morgen startede vi med, at snakke om hvor vi skulle sætte jagten ind på nr. 500 cache. Vi blev enige om, at det blev i Hals.
 
 

Vi regnede med, at det ville tage et par timer eller tre at finde de 10, som vi manglede, for at nå Nr.500. Men det kom til at tage noget tid længere, da vi brugte en del tid på, at løse nogle multicacher. Efter et stykke tid blev vi enige om, at vi ville koncentrer os om de grønne caches.  




Her fandt vi Nr. 500.
Jeg havde hæklet denne lille pingvin til at fejre dette.


 



Vi fejerede #500 med en finere middag, på Karl Frederik og en Pingo is fra pandekage huset.
Som jeg måtte opgive at spise det hele af. :)



 

 


Fredag den 17/5
 
 
 
 
Denne gang var der dejligt vejer i Randers. Der var kun et par enkelte dryp.
 

 
Der var en fugl der sang. Jeg mødte en der var stoppet for, at høre på fuglen, hun sagde at det var en nattergal der sang. Det jeg godt kan lide når jeg er ude og geocache, er natur oplevelserne og at man kommer i snak med andre mennesker.
 
 
 Stien under motorvejen.
 
 
Her nød jeg at gå, det er et stykke flot natur der er her, langs Gudenåen.
 
 
Jeg så en svane som lå og rugede på sine æg.
 
 
 
                                          Gudenåen                                           
 

 
Jeg så en rytter i skoven på en rigtig flot hest. Hesten så ud til at den nød at være i skoven.
 
 
Billedet er fra starten af turen. Der var nogle rigtig søde gedekid.
 

 

onsdag den 15. maj 2013



Geo-tur til Randers
13/5
 

 
 Jeg stod op sammen med kæresten og han kørte på arbejde, der efter tog jeg ind på banegården. Der var mange skole børn og det første jeg tænkte var at jeg håbede at de ikke skulle med samme tog, for så ville det blive en lang tur til Randers. De var ikke med samme tog så det var rat, da de larmede en del.
 
Jeg fandt rat hurtig de to først Geocaches, men der gik lang tid inde jeg fandt flere, ad dem jeg valgte lå meget udsat og det var ikke let at lede efter dem. Da der var en del muggler så det gjorde det ikke let. Det er nok det der er udfordringen når det er by caches og det skal jeg lige vende mig til.
 
 
De tre søjler.
 
 
Jeg måtte give tabt ved en cache i dette område, den ville ikke komme frem til mig. Så det kan være at vi skal ned og se om vi kan finde den til sommer. Kærsten plejer til at gå lige til dem jeg ikke kan finde.  
 

Der regnede en del så det var en lidt underligt at sidde og spise den medbagte madpakke.
Men jeg var heldig at der var ophold i regnen de gange jeg skrev i en logbog.



 
Jeg fik da også set Graceland Randers ude fra.
 


Jeg fik også set kunst rundt omkring i Randers i form af forskellige frøer.








Jeg fik travet en del. ifølge TB gik jeg 9 km, der skal nok ligges lidt mere oven i da jeg også var lidt på afveje.






 

søndag den 12. maj 2013

TB
 
 
 
Denne Tb følger mig når jeg er ude og cache, kæresten har også en Tb som følger ham. Vi kom med idéen at vi skulle have en hver så vi kan se hvor meget vi cacher hver især. De er også med når vi cacher sammen. :-)

 Bytte Ting.
 



Der var en der forslog at jeg kunne bruge de små hæklede dyr som er unik for os. Og der er da også blevet lagt nogen ud når vi har været på tur. Vi har også nogen til at ligge i vores caches. Og dem der finder de små hæklede dyr må også gerne bytte dem med en anden ting. Det kan jo være at der er nogle børn der gerne vil lege med de små søde hæklede dyr. Her forleden var jeg ved at løbe tør for de små dyr, så jeg gik i gang med at hækle nogle flere, da jeg helst skulle have nogen med hver gang jeg er ude i det ganske land.  

lørdag den 11. maj 2013



Jeg har i et stykke tid tænkt på at oprette en blog hvor jeg kunne dele min og kærstens Geocaching oplevelser. Dette er et billede fra en Geo-tur i Aalborg. Der vi sikker komme flere indlæg da Jeg nyder at komme ud og finde nye caches. Sidste jeg var ude at geocache var den 7/5, så der skal snart til at ske noget igen. Men er lidt træt af der er udsigt til regn de næste mange dage.